Bel ons Mail ons Zoeken Klantportaal
KLIK HIER
VOOR DE EINDEJAARS-
ACTIE

Over DBA.nl

DBA.nl, de database expert!

Het beheer van databases is onze kracht. Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie en het beheer van databases. Voor elk bedrijf en elk database pakket hebben wij een passende aanpak, wij zijn niet voor niets de database expert.

DBA.nl, specialist in databasebeheer

Sinds 2002 zijn wij de expert in de implementatie en het beheer van databases. In de beginjaren deden we dit onder de naam 5HART DBA.NL waren wij onderdeel van 5HART IT, specialist in IT-opleidingen. Al jaren zijn wij een zelfstandige onderneming en heten we DBA. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze tevreden klanten, kunnen we ons met recht de database expert noemen.

Een goed functionerende database is essentieel voor uw bedrijf en een storing of tijdelijk defect kan grote gevolgen hebben. De afgelopen jaren zijn databases en database omgevingen veel uitgebreider en complexer geworden. Dit vraagt om kennis die u wellicht niet in huis heeft. Ons team van enthousiaste, zeer ervaren database management experts helpt u bij het verbeteren en het beheren van uw database omgeving.

Elke database analist van dba.nl heeft korte lijnen met uw medewerkers en werkt hierdoor flexibel en adequaat samen. Onze experts stemmen samen met u af hoe wij uw wensen het beste kunnen invullen.

Zoekt u een betrouwbare, professionele en innovatieve database expert voor allround specialistisch databasebeheer.

Dan bent u bij DBA.nl aan het juiste adres.

Waar kunnen we u mee helpen?